KLIK HIER EN LIKE ONS OP FACEBOOK!

ALFASAN NATURALLY HOUDT DIEREN KERNGEZOND

           

Alfasan Naturally ontwikkeld en produceert natuurlijke gezondheidsproducten voor dieren. 

De traditionele geneeskunde is in duizenden jaren ontwikkeld. In al die tijd is een enorme kennis opgebouwd over gezond leven en een goede weerstand met behulp van geneeskrachtige kruiden en natuurproducten. Deze kennis gebruikt Alfasan Naturally nu bij het ontwikkelen van gezondheidsproducten voor dieren. De hoofdbestanddelen van deze diergezondheidsproducten zijn allemaal van natuurlijke herkomst of zijn lichaamseigen stoffen. Alfasan Naturally zorgt dat een dier kerngezond blijft, want een dier is het beste af zonder diergeneesmiddelen!

De komende jaren volgt een complete productreeks voor honden, katten, knaagdieren, konijnen, reptielen, vogels en paarden. Inmiddels zijn er al verschillende natuurlijke diergezondheidsproducten van Alfasan Naturally verkrijgbaar. 

Alfasan Naturally* maakt deel uit van Alfasan Group of Companies, een gerenommeerde diergeneesmiddelenproducent uit Nederland. Al meer dan 40 jaar produceert Alfasan Group of Companies een brede range diergeneesmiddelen die inmiddels wereldwijd wordt geëxporteerd naar distributeurs in ruim 110 landen. Zowel de medicijnen van Alfasan Group of Companies als de diergezondheidsproducten van Alfasan Naturally ontwikkelen we in onze moderne productiefaciliteit in Woerden (Nederland). Het complete productieproces voldoet aan de strenge voorwaarden van GMP, Good Manufacturing Practice. 

* Alfasan Naturally is een handelsnaam van Alfasan Diergeneesmiddelen BV, vestigingsadres: Kuipersweg 9, 3449JA Woerden. 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods